Showroom
Social media
Blog

Kan ik meubels afwerken met betonstuc?

Slaapkamer

Betonstuc meubel 1
Geschreven door Fedde 12 november 2020

  • Naadloos
  • Hygiënisch
  • Voor een industriële uitstraling of juist warme uitstraling

Meer over betonstuc in de woonkamer?

Betonlook meubel of Beton Ciré meubel

Dat het kan, betekent overigens nog niet dat het ook moet. Maar als je het ons vraagt… Doe het wel! Een betonlook meubel of Beton Ciré meubel voor in je woonkamer of slaapkamer is namelijk erg fraai. Niet voor niets is het bijna niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Afhankelijk van het type betonstuc dat je kiest geef je het meubel een strakke en industriële uitstraling of juist een warme en luxe uitstraling.

Betonstuc op je schouw: de spelregels

Op één meubel voor in de woonkamer gaan we even iets dieper in: de schouw. Daarbij zijn namelijk wat spelregels die je moet weten. Zo zijn niet alle soorten betonstuc geschikt voor een schouw. Wil je je haard een metamorfose geven? Kies dan voor Basebeton, Sichtbeton of Oxidestuc. Deze soorten betonstuc zijn hittebestendig. En let op dat je alleen het deel behandelt dat niet direct in aanraking komt met open vuur.

Inspiratie? Vraag direct ons gratis inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen
Wat wil jij weten over betonstuc?

Wat het ook is, je vindt het in de inspiratiebank. We delen hier wooninspiratie, (styling)tips, leuke ideeën en flink veel artikelen boordevol praktische informatie. Pak er iets te drinken bij, plof lekker neer en start snel met lezen.